TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


UNGARIA - STATIUNI BALNEARE >> Morahalom >> COLOSSEUM Hotel 4*

MORAHALOM
 
Localitatea se situează la 20 km de Szeged şi la 79 km de punctul de frontieră Nădlac.
Baia termală Szent Erzsebet: în timpul verii funcţionează 21 de piscine, în timpul iernii 16, printre care piscine cu apă termală, piscine de agreement, piscină pentru copii, parc saună cu 8 saune, piscine pentru copii, tobogane, cameră de joacă pentru copii.
Apa termală este recomandată pentru vindecarea atendoanelor atrofiate sau inflamate, pentru tratarea problemelor coloanei, reumatism şi ameliorează problemele de genunchi şi umeri. În timpul iernii Hotelul Colosseum 4* este conectat de baia termală de o pasarelă.
 
HOTEL COLOSSEUM 4*
 
Localizare: este situat în centrul staţiunii, cu acces direct la baia termală a oraşului.
Cazare: este asigurată în camere standard, superior si deluxe.
Camere duble standard (20 m2): dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, minibar, televizor, fără balcon.
Camere duble superior (20 m2): dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, minibar, televizor, parţial cu balcon.
Camere duble deluxe (28 m2): camere spaţioase cu colţ de relaxare, dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, minibar, televizor, parţial cu balcon.
Facilităţi: recepţie, restaurant, sală de conferinţă, grădină de iarnă, bar de salate, cocktail bar, terasă grill, centru wellness, masaje, coafor, salon de înfrumuseţare, parcare. Hotelul este accesibil persoanelor cu handicap locomotor.
Masă: demipensiune.
Wellness şi sport: centru wellness cu piscină de agrement, piscină pentru copii, jacuzzi, saună, cameră salină, cabină cu aburi, bazine Kneipp, sală de fitness.
Fumatul nu este permis în hotel.
 
CAMERE ŞI TARIFE LA CERERE!
 


Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.