TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


VIZITEAZA COVASNA, TINUTUL CONACELOR >> TALISOARA >> CASTEL DANIEL Hotel 4*

TĂLIŞOARA

 

   Tălişoara (Olasztelek) este un sat mic şi liniştit lângă oraşul Baraolt, la 60 km de Braşov şi la 50 km de Sfântu Gheorghe.

 

CASTEL HOTEL DANIEL 4*

 

Localizare/Descriere: aprox 5 ore distanță atât de la Timișoara, cât și de la Constanța și Iași, și la 3 ore de București.
Saloane intime și apartamente spațioase, pereți seculari și arcade grațioase - oaspeții noștri se vor bucura de atmosfera autentică a unui castel renascentist, fiind în același timp răsfățați de confortul timpurilor moderne.

Designul este același: lemnul străvechi se potrivește perfect cu suprafețele lustruite, textilele tradiționale sunt moi și catifelate, cu toate acestea fiecare cameră promite o experiență unică.

Camere: Toate camerele noastre sunt de nefumători, dotate cu televizor și acces gratuit la internet prin cablu. Băile oferă facilități și cosmetice de înaltă calitate, papuci și uscător de păr. Pentu o experiență memorabilă vă oferim și 3 camere superioare: Apartamentul cu Lebăda sau Camera Poarta Castelului cu o ambianță aparte datorită șemineului din cameră, sau Camera Constantinopol cu picturi murale din secolul al 17-lea. Camerele superioare sunt dotate cu pat dublu king-size, iar camerele standard pot fi amenajate, la cerere, în regim dublu sau twin.

Persoanele cu dizabilități sunt binevenite în Camera Reședința de la Tălișoara.

Camere noi: Odată cu renovarea Castelului Mic, o altă clădire istorică din secolul al XVII-lea, situată în aceeași curte cu Castelul Daniel, am dat în folosință 12 camere noi. Fiecare cameră are ca și inspirație câte un meșteșug tradițional din zonă, oaspeții putând fi cazați în camera Fierarului, a Morăriței, a Tâmplarului sau a Cioplitorilor de Piatră. Ca și element de noutate, introducem camerele destinate familiilor, care pot caza familii cu 2-3 copii, unele camere având chiar paturi supraetajate într-o încăpere distinctă de cea a părinților.
Astfel, capacitatea totală a Castelului ajunge la 40 de persoane în regim twin sau double, și de maxim 56 de persoane cu paturile suplimentare din dotarea camerelor pentru familii. Dintre cele 20 de camere 10 sunt camere standard, și 10 superioare. Aproape toate camerele pot fi amenajate atât în regim double cât și twin, fiind ideale atât pentru turiști individuali cât și pentru grupuri corporate.

Camerele pot fi ocupate începând de la ora 15:00, și trebuie eliberate până la ora 12:00 în data plecării. În cazul în care rezervările ne permit vă putem oferi check-out flexibil, astfel ca Dvs. să vă bucurați de frumusețile Ținutului Pădurilor pentru o zi întreagă și în ziua plecării.

Masă: mic dejun.

 

Cellarium Slow Down Spa

Centrul wellness deschis în decembrie 2018 este amenajat în pivnița seculară boltită. Combină clasicul circuit termal (piscina, jacuzzi, sauna, ciubăr) cu ingrediente și tehnici tămăduitoare tradiționale.

Centrul are o cameră de relaxare, cu paturi unice, din paie. Puteți încerca efectele terapeutice și de înfrumusețare ale plantelor medicinale tradiționale din împrejurimi.

Centrul este deschis de marți până duminică, între orele 16:00- 20:00. Sunt așteptați și oaspeții care nu sunt cazați la castelul Daniel, în funcție de disponibilitate.

 

Pachete corporate
Oferim pachete full-board cu sală de conferință și activități incluse de la 83 eur/ persoană. Capacitate de 40 de persoane în regim twin.

 

Propuneri pentru activități de team-building:

Aventură în Țărâmul Basmelor
Domnițe și Cavaleri la Castel
Workshopuri de meșteșuguri tradiționale
Cățărare și vânătoare de comor în Cheile Vârghișilui

 

TARIFE

Toate tarifele sunt exprimate în EUR/noapte. Tarifele de cazare includ și micul dejun.

 

Tarife pentru Pensiunea turistică “DANIEL CASTLE” și "CASTELUL MIC":

Tip cameră

Tarif

cameră standard twin/double

90 EUR/noapte

cameră superioară cu pat matrimonial

120 EUR/noapte

cazare în regim single

80% din tariful camerei (72eur/noapte în cameră standard, și 96 eur/noapte în cameră superioară)

cazare adult pe pat suplimentar, indiferent de cameră

30 EUR/noapte

cazare copii intre 6-14 ani în cameră cu părinții pe pat suplimentar

20 EUR/noapte

Tariful pentru cazare include mic dejun tip bufet suedez.

Tarifele nu includ accesul la Cellarium Slow Down Spa!

 Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.