TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


OFERTE SPECIALE >> ROMANIA >> ENSANA (EX DANUBIUS) HEALTH SPA RESORT BRADET Hotel 4*+

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BRADET 4*+
SOVATA
 
Staţiunea se situează în judeţul Mureş, la 65 km de Târgu Mureş. Lacul Ursu este cel mai mare lac heliotermal din lume şi unic în Europa, apa termală este indicată în principiu pentru tratarea bolilor ginecologice dar şi pentru afecţiuni reumatismale, stări postraumatice.
 
DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BRADET 4* superior
 
Localizare: este situat la 200 m de lacul Ursu, lângă hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata 4*
Cazare: este asigurat în camere renovate în 2013, dotate cu grup sanitar propriu, telefon, televizor, seif, minibar, internet, aer condiţionat. Apartamentele sunt alcătuite din living şi dormitor, dotate cu grup sanitar propriu cu cadă hidromasaj şi duş, telefon, televizor, seif, minibar, internet, aer condiţionat.
Masa: mic dejun sau demipensiune.
Facilităţi: recepţie, restaurant, lobby bar, cafenea, săli de conferinţe, parcare (contra cost), seif, spălătorie.
Sport si wellness: acces la centrul de spa al hotelului DHSR Sovata 4*: piscină de înot, piscină de agrement, piscină pentru copii, piscine Kneipp cu apă caldă şi rece, piscină cu apă sărată, sală de fitness, masaje, salon de înfrumuseţare, coafor.
Baza de tratament: la hotelul DHSR Sovata 4*: balneo şi hidroterapie, ginecologie, mecano şi kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, împachetări cu nămol, inhalaţii, dermatologie.
 


Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.