TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


OFERTE DE 1 MAI >> SZEGED >> HUNGUEST FORRAS Hotel 4*+
SZEGED
 
            Oraşul este situat la începutul autostrăzii M5, în partea sudică a Ungariei în apropierea graniţei cu Serbia şi România. Szeged este situat la 53 km de punctul de frontieră Nădlac şi la 119 km de punctul de frontieră Vărşand. Oraşul poate fi accesat pe drumul E 60.
Aquaparc „Băile Însorite”Aquapolis: cel mai nou complex de wellness, tratament, băi şi aquaparc, se situează în vecinătatea hotelului, fiind conectat de hotel printr-o pasarelă. Complexul dispune de 13 tobogane dintre care un tobogan uriaş de 272 m şi unul de 223 m, piscine pentru copii, piscină exterioară.
Centru de wellness „silenţios” cu piscină, jacuzzi, saună, cabină cu aburi, infrasaună, cameră salină. (acces de la 16 ani).
Centru de tratament: spital de zi, cabinet medical, săli de masaj, săli de gimnastică medicală, bazine cu apă termală.
 
HUNGUEST HOTEL FORRAS 4* SUPERIOR - renovat 2009-2010
 
Localizare: hotelul complet renovat în 2009-2010 este situat într-un cadru natural deosebit, pe malul râului Tisza, la 10 minute de centrul oraşului.
Cazare: în camere cu suprafaţa de 28 m2, dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat,televizor LCD, minibar, telefon, parţial cu balcon, seif, uscător de păr, WiFi.
Apartamentele (73 m2 ) alcătuite din living cu canapea extensibilă şi dormitor, dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat,televizor LCD, minibar, telefon, balcon, seif, uscător de păr, WiFi şi dotate parţial cu şeminee şi/sau jacuzzi (contra cost). Hotelul dispune de camere speciale pentru persoanele cu handicap locomotor.
Facilităţi: recepţie, restaurant, lobby bar, bowling, bar, cameră de joacă pentru copii, centru de înfrumuseţare cu salon de cosmetică, coafură, solar, manichiură, pedichiură, salon de biliard, 3 săli de conferinţe, grădină, piscină, saună, conectare internet, parcare, halat de baie, seif, terasă.
Masă: mic dejun saudemipensiune.
Wellness: centru de wellness în incinta complexului Aquapolis, conectat de hotel printr-o pasarelă: piscine cu apă termală, piscine cu tobogane, piscină pentru copii, piscine exterioare, masaje, saune, centru de tratament.
 
Tarife în EUR / persoană / 4 nopţi cazare cu demipensiune
Tip cameră
27.04-01.05.2018
Cameră dublă single use
421
Cameră dublă
300
Pat suplimentar
230
Apartament pentru 2 persoane/ persoana
352
Tarifele includ: 4 nopţi cazare cu demipensiune, conectare internet, halat de baie, intrare zilnică la complexul Aquapolis, intrare la zona de relaxare silenţioasă .
Taxa de staţiune se plăteşte la faţa locului: 500 HUF / persoană / noapte (între 18-70 ani).
Reduceri copii (cu 2 adulţi în cameră):
- copil 0-3,99 ani, gratuit
- copil 4-11,99 ani, -50% din pachet.

 

 


Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.