Acum plata și cu vouchere de vacanță

Tichete/vouchere de vacanta

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la Transilvania Tourist Service?

Oferta se poate solicita la sediul Transilvania Tourist Service din Sfantu Gheorghe, prin email, apeland serviciul de rezervari sau prin intermediul site-ului, insa, atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism Transilvania Tourist Service.

De ce sa cumperi de la Transilvania Tourist Service cu vouchere de vacanta?

Iti punem la dispozitie oferte in peste 700 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doresti sa stai intr-un loc
Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere
Daca platesti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, poti plati in octombrie 2016 cu vouchere care expira in decembrie 2016 o vacanta pe Litoral in vara anului 2017.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

- O vacanta pe litoralul romanesc

- Un weekend la munte

- Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa

- O mini-vacanta in Delta Dunarii

- Un circuit cultural in Romania

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

Cum arata un voucher sau tichet de vacanta si care sunt cele acceptate de noi?

Voucherele de vacanta tiparite arata similar unor tichetele de masa, iar cele pe suport electronic, cu un card bancar.

Unitatile emitente cu care avem noi contract in momentul de fata sunt:

Edenred
Cheque Vacances
Sodexo

 

Legislatia voucherelor de vacanta -intrebari si raspunsuri

Voucherelede vacanta se acorda, potrivit Ordonantei de urgenta nr. 8/2009 actualizata in decembrie 2017 ( Hotarare nr. 940/2017 din 20.12.2017 ), astfel:

În ce scop?

«pentru recuperarea si întreținerea capacitatii de munca a personalului salarial»

Cine le poate acorda?

angajatorii care încadreaza personal prin încheierea unui contract individual de munca”

Cui poate oferi Angajatorul Vouchere de vacanța?

Doar personalului cu contract individual de munca. Beneficiarii care au primit voucherede vacanta nominale sunt singurele persoane indreptatite sa utilizeze voucherelede vacanta,in perioada mentionata pe acestea si in exclusivitate pentru achitarea pachetului de servicii turistice pe teritoriul Romaniei.

Ce avantaje au angajatorii acordand voucherede vacanta angajatilor?

Voucherelede vacanta sunt scutite de contributii sociale si patronale obligatorii pana la valoarea maxima stabilita legal, per salariat.

Care este suma maxima ce poate fi acordata de angajatori?

Nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariatilor sub forma de vouchere de vacanta reprezinta contravaloarea a 6 salarii de baza minime brute pe tara garantate în plata, pentru un salariat, în decursul unui an fiscal.

Exemplude calcul la salariul minim brut actual: 6 x 1.450 lei = 8.700 lei

Cum poti folosi voucherele de vacanta?

1. Alege-ti pachetul turistic in Romania de pe site-ul www.transilvaniatourism.ro sau discuta cu unul dintre consultantii nostri de turism ( 0748130301 sau e-mail : office@transilvaniatourism.ro )

2. Rezerva-ti vacanta dorita.

3. Prezinta-te personal la agentia noastra pentru a achita vacanta partial sau integral cu voucherele de vacanta sau trimite-ne prin curier impreuna cu copia cartii de identitate.

4. Asigura-te ca voucherele de vacanta sunt emise de unul dintre emitentii: Cheque Vacances (UP Romania), Edenred Romania, Sodexo.

5. Cele pe suport electronic ( card ) sunt acceptate numai personal la agentia noastra.

De ce sa cumperi de la Transilvania Tourist Service cu vouchere de vacanta ??

Ai la dispozitie mai multe servicii turistice,din care poti alege unul sau mai multe ,formand un pachet.

Conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului !

-un pachet balneo sau wellness

-un weekend la munte

- o excursie in Delta Dunarii

- o vacanta pe litoralul romanesc

- o vacanta la schi

- un weekend la castel

- un city break romanesc

Daca platesti cu vouchere de vacanta,beneficiezi de tarife mai bune ( contractuale) si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacate si dupa expirarea valabilitatii voucherelor, cu conditia ca plata sa se efectueze in termenul de valabilitate al voucherelor.De exemplu,poti plati in 2018 cu vouchere care expira in decembrie 2018 o vacanta pentru anul 2019.