TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


UNGARIA - STATIUNI BALNEARE >> Bükfürdõ >> HUNGUEST RÉPCE Hotel 3*

BUKFURDO
 
Bukfurdo este situat în partea de vest a Ungariei, în judeţul Vas, în apropierea graniţei cu Austria, la 220 km de Budapesta. Oraşul poate fi ajuns pe autostrada M1 până la Gyor, de aici pe drumul naţional 85.
 
HUNGUEST HOTEL REPCE 3*
 
Localizare: hotelul este situat la 3 km de Buk şi se află într-o zonă liniştită, înconjurată de pădure, lângă hotelul Repce Gold. Grădina hotelului este ideală pentru relaxare în aer liber. Lângă hotel sunt băile termale cu diferite piscine.
Cazare: este asigurată în 163 camere dintre care 155 duble (20 m2). Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, telefon internaţional şi minibar. La cerere camere pentru nefumători.
Masă: mic dejun şi cină bufet.
Restaurantul hotelului oferă meniuri cu specific unguesc şi internaţional.
Facilităţi: drinkbar, telefax, xerox, seif, lift, schimb valutar, magazin de suveniruri, tenis de masă, salon de înfrumuseţare, piscină, saună, jacuzzi, solar, baie cu aburi, parcare păzită, închirieri: cărţi, uscător de păr, biciclete, radio, domino. În grădina hotelului volley şi teren de fotbal.
Sport şi fitness: piscină, saună, jacuzzi, baie cu aburi, sală de fitness. În apropiere: golf, teren de tenis, bowling, echitaţie.
Secţia de terapie la baia Buk: masaj, cure complexe, saună, examinare medicală, gimnastică medicală, fizioterapie. Baia Buk dispune de piscine cu apă termală, piscine interioare şi exterioare, piscine pentru copii.
Programe opţionale:
Hotelul organizează excursii cu autocar la:
- Szombathely
- Koszeg - un oraş istoric la poalele munţilor Alpi
- Bozsok
- Nagycenk - vizitarea Muzeului Szechenyi
- Lacul Ferto, Sopron
- Orseg-vizitarea Castelului Esterhazy
- Keszthely - Szigliget
 
CAMERE SI TARIFE LA CERERE!


Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.