TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


VIZITEAZA COVASNA, TINUTUL CONACELOR >> TALISOARA >> TEAMBUILDING LA CASTELUL DANIEL Hotel 4*

TĂLIŞOARA
 
            Tălişoara (Olasztelek) este un sat mic şi liniştit lângă oraşul Baraolt, la 60 km de Braşov şi la 50 km de Sfântu Gheorghe.
 
CASTLE HOTEL DANIEL 4*
 
Localizare/Descriere: Saloane intime și apartamente spațioase, pereți seculari și arcade grațioase - oaspeții noștri se vor bucura de atmosfera autentică a unui castel renascentist, fiind în același timp răsfățați de confortul timpurilor moderne.
Designul este același: lemnul străvechi se potrivește perfect cu suprafețele lustruite, textilele tradiționale sunt moi și catifelate, cu toate acestea fiecare cameră promite o experiență unică.
Camere: Toate camerele noastre sunt de nefumători, dotate cu televizor și acces gratuit la internet prin cablu. Băile oferă facilități și cosmetice de înaltă calitate, papuci și uscător de păr. Pentu o experiență memorabilă vă oferim și 3 camere superioare: Apartamentul cu Lebăda sau Camera Poarta Castelului cu o ambianță aparte datorită șemineului din cameră, sau Camera Constantinopol cu picturi murale din secolul al 17-lea. Camerele superioare sunt dotate cu pat dublu king-size, iar camerele standard pot fi amenajate, la cerere, în regim dublu sau twin.
Persoanele cu dizabilități sunt binevenite în Camera Reședința de la Tălișoara.
Camerele pot fi ocupate începând de la ora 15:00,  și trebuie eliberate până la ora 12:00 în data plecării. În cazul în care rezervările ne permit vă putem oferi check-out flexibil, astfel ca Dvs. să vă bucurați de frumusețile Ținutului Pădurilor pentru o zi întreagă și în ziua plecării.
Masă: mic dejun
 
Teambuilding la Castelul Daniel
Tarif pachet
Căutați un loc special pentru un off-site de top-management, sau pentru un team-building pentru echipa Dvs.?
Vă invităm să evadați din agitația cotidiană a biroului, din lumea tabletelor și a smartphone-urilor și să experimentați  vraja vremurilor de odinioară la cele mai înalte standard de confort ale prezentului, la Castle Hotel Daniel.
 
Regiunea denumită de către localnici și Ținutul Pădurilor oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber, de la excursii în natură, cățărare pe stâncă și vizitarea unor ateliere de meșteșugari, iar sala mare a castelului vă stă la dispoziție pentru organizarea de ședințe sau a unor cine tematice.
 
Împreună cu partenerii noștrii de la M&Co. Training vă propunem și un program dedicate de team-building de două zile, o aventură în lumea basmurilor populare, prin care Grupul, simbolizând eroul, va trebui să parcurgă obstacolele ivite prin cooperare, sinergie, timing potrivit și organizare operativă.
 
Pentru oferte personalizate vă rugăm să ne contactați.
 
Pachete full-board cu activități/sală de ședințe disponibile de la 83 EUR/zi/participant.

Capacitate de 40 de persoane în regim twin.


Propuneri pentru activități de team-building:
Aventură în Țărâmul Basmelor
Domnițe și Cavaleri la Castel
Workshopuri de meșteșuguri tradiționale
Cățărare și vânătoare de comori în Cheile Vârghișului

 Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.