TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL
Cataloage
Poze Study Tour

Newsletter
abonare dezabonare
Căutare
căutare avansată


Transylvanian Castle Card Comunitate


OFERTE 1 DECEMBRIE >> HAJDUSZOBOSZLO >> HUNGAROSPA THERMAL Hotel 3*+

CAMERE DISPONIBILE DE  1 DECEMBRIE ÎN ŢARA APELOR TERMALE, UNGARIA
 
HAJDUSZOBOSZLO
 
Este situat în nord - estul Marii Câmpii Ungare, la 20 km sud de Debrecen, în comitatul Hajdu-Bihar.Oraşul este atestat documentar în anul 1075 cu numele de Szoboszlo când Regele Geza I a donat domeniul regal Szoboszlo. Oraşul a început să se dezvolte după anul 1925 odată cu descoperirea apei termale.
Datorită efectelor terapeutice ale apei termale, staţiunea este cunoscută în întreaga lume. Apa termală are o temperatură de 75 OC şi ajunge la suprafaţă de la o adăncime de 1110 m. Conţine iod, brom şi sare, fiind în primul rând recomandată pentru afecţiuni reumatice. Peste 40 de feluri de tratamente stau la dispoziţia clienţilor.
Hungarospa este cel mai mare complex de băi din Europa şi stă la dispoziţia turiştilor de mai mult de 70 de ani cu tratamente bazate pe apă termală. Clădirea băilor termale a fost renovată complet în anul 1999. Dispune de patru piscine exterioare, în pavilion se găsesc alte trei piscine (interioare) cu apă termală de 32, 36 şi 38 sC. Pavilionul a fost renovat în anul 2002 când s-a creat o bază de tratament deasupra aşa numitului culoar cu căzi, pentru clienţii hotelului din vecinătate. La parter se află trei cabinete medicale, sală de tratament şi sală de gimnastică medicală. La etaj se află sălile de masaj şi de tratament. S-a creat şi un parc special amenajat pentru odihnă. Apa cu conţinut de iod, brom, sare este în primul rând recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Curele de baie au un efect benefic şi pentru boli neurologice, chirurgicale, dermatologice (eczeme, psoriazis). Se obţin rezultate bune şi în tratarea stării de după hemoragie cerebrală, paralizii provenite din sindromul Heine Medin, nevralgii, dureri neuralgice. Datorită faptului că în apă se găseşte estrogen, multe femei sterile, după trei-patru cure au rămas însărcinate. Printre altele, se pot enumera masajul, tratament cu nămol, baie cu greutăţi, masaj subacvatic, gimnastică subacvatică, diferite electroterapii şi cele mai moderne terapii cu laser. Băile nu sunt recomandate pentru cei cu afecţiuni dermatologice contagioase, tumori, inflamaţii acute, insuficienţe circulatorii, boli ale sistemului nervos central.
Aquaparc: este primul parc acvatic de pe teritoriul Ungariei cu 9 tobogane uriaşe, 3 piscine si mini-tobogane, teren de volei, tenis şi fotbal care aşteaptă turiştii în perioada 1 mai - 30 septembrie. Intrarea pe teritoriul Aquapark-ului este posibilă numai în cazul în care turişti îşi cumpără bilete de intrare în incinta ştrandului. Accesul la toboganele mari este permis numai copiilor peste 12 ani. Copii care au împlinit 10 ani au acces la toboganele mari numai cu acordul scris al părinţilor.
 
HUNGAROSPA THERMAL HOTEL 3*
 
Localizare: hotelul este situat lângă complexul balnear Hungarospa.
Facilităţi: lift, restaurant, terasă, drink bar, parcare, coafor, salon de înfrumuseţare, magazin de suveniruri, sală de conferinţe.
Cazare: este asigurată în 105 camere duble, 3 apartamente, 6 camere triple şi 3 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, halat de baie, aer condiţionat, telvizor, minibar, telefon, seif, internet.
Camerele triple sunt alcătuite din 2 încăperi în care se poate adăuga un pat suplimentar.
Apartamentele sunt compuse din 2 încăperi: living şi dormitor.
Masă: mic dejun şi cină bufet.
Sport şi fitness: piscină interioară şi exterioară cu apă termală, solar, saună, infrasaună, baie cu aburi, teren de tenis, tenis de masă, teren de fotbal.
Secţia de terapie: împachetare cu nămol, masaj, gimnastică medicală, balneoterapie.
Fumatul nu este permis în hotel.
 

Tarife în EUR / persoană – PERIOADA SEJUR 27.11-02.12.2020

Tip cameră

3 NOPȚI

4 NOPȚI

Cameră dublă

153

199

Cameră dublă single use

188

251

Cameră triplă pt 3 persoane/pers.

150

195

Cameră triplă pt 2 persoane/ pers

168

220

Apartament pentru 2 persoane / pers.

182

235

Pat suplimentar

116

154

Tarifele includ: 3 sau 4 nopţi cazare cu demipensiune, acces la baia termală, piscină exterioară, saună, cabină cu aburi, halat de baie, parcare, intrare nelimitată la Aquapalace (excepţie ziua plecării).

Taxa de staţiune se plăteşte la faţa locului: 500 HUF / persoană / noapte (de la 18 ani).

 

Reduceri copii: (cu 2 adulţi în cameră)

- 0-3,99 ani: gratuit.

  • 4-11,99 ani: -25 % reducere din preţul patului normal, pe pat normal, pe pat suplimentar: 32 Eur/ copil / noapte

 


Informaţii despre SC. TRANSILVANIA TOURIST SERVICE SRL.